0.1mm Koper Soldeer Soldeerdraad PPA Geëmailleerde Spoeldraad Reparatiekabel Krastvrij 11.5M/Rol kan direct worden gesoldeerd

Merk: Chitek
€16,35
Niet op voorraad The quantity of '0.1mm Koper Soldeer Soldeerdraad PPA Geëmailleerde Spoeldraad Reparatiekabel Krastvrij 11.5M/Rol kan direct worden gesoldeerd' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 0.1mm Koper Soldeer Soldeerdraad PPA Geëmailleerde Spoeldraad Reparatiekabel is perfect geschikt voor direct solderen. Deze soldeerdraad heeft een diameter van 0.1mm en wordt geleverd op een rol van 11.5 meter.

De soldeerdraad is gemaakt van koper, wat zorgt voor een goede geleiding en betrouwbare soldeerverbindingen. De PPA coating op de draad zorgt ervoor dat het koper beschermd is tegen oxidatie en corrosie, waardoor de draad langer meegaat.

Deze soldeerdraad is speciaal ontworpen voor het repareren van elektronica en kan direct worden gesoldeerd op printplaten, componenten en andere elektronische onderdelen. De draad is flexibel en krastvrij, waardoor deze het oppervlak van de printplaat niet beschadigt tijdens het solderen.

Specificaties:

  • Diameter: 0.1mm
  • Lengte: 11.5 meter
  • Materiaal: Koper
  • Coating: PPA
  • Geschikt voor direct solderen
  • Flexibel en krastvrij

Met de 0.1mm Koper Soldeer Soldeerdraad PPA Geëmailleerde Spoeldraad Reparatiekabel heb je een betrouwbare en duurzame soldeerdraad voor al je elektronica reparaties en projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!