0.28 inch 0-100V Drie-draads DC Voltmeter Blauw

Merk: Chitek
€2,40
Niet op voorraad The quantity of '0.28 inch 0-100V Drie-draads DC Voltmeter Blauw' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 0.28 inch 0-100V Drie-draads DC Voltmeter Blauw is een handige tool voor het meten van spanning in elektronische circuits. Met deze voltmeter kun je snel en eenvoudig de spanning in een circuit aflezen.

De belangrijkste kenmerken van deze voltmeter zijn:

  • Drie-draads aansluiting voor nauwkeurige metingen
  • Meetbereik: 0-100V DC
  • Grootte van het display: 0.28 inch
  • Blauwe LED-display voor duidelijke aflezing
  • Compact formaat, gemakkelijk te integreren in elektronische projecten

De Drie-draads aansluiting zorgt voor nauwkeurige metingen doordat de meter ook rekening houdt met eventuele spanningenverlies in de meetdraden. Dit zorgt voor betrouwbare meetresultaten.

Het meetbereik van 0-100V DC maakt deze voltmeter geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu laagspanningsschakelingen of hogere spanningsschakelingen wilt meten, deze voltmeter kan het aan.

Het compacte formaat en de blauwe LED-display maken het eenvoudig om de aflezing van de voltmeter te zien, zelfs in situaties met weinig omgevingslicht.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige voltmeter voor je elektronische projecten, is de 0.28 inch 0-100V Drie-draads DC Voltmeter Blauw een uitstekende keuze.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!