0.28 inch 3.5-30V Tweedraads DC Voltmeter Groen

Merk: Chitek
€3,30
Niet op voorraad The quantity of '0.28 inch 3.5-30V Tweedraads DC Voltmeter Groen' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 0.28 inch 3.5-30V Tweedraads DC Voltmeter Groen is een handige en veelzijdige voltmeter voor het meten van gelijkspanning in diverse toepassingen. Deze voltmeter heeft een compact formaat van 0.28 inch en een breed scala aan meetbereik tussen 3.5V en 30V.

Met zijn groene display zorgt deze voltmeter voor een duidelijke en heldere weergave van de gemeten spanning. Daarnaast heeft de voltmeter twee draden voor de verbinding, wat zorgt voor een eenvoudige installatie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Spanningsbereik: 3.5V - 30V
  • Display: 0.28 inch groene LED
  • Verbinding: Tweedraads
  • Compact formaat
  • Eenvoudige installatie

Deze voltmeter is ideaal voor gebruik in elektronische projecten, voedingseenheden, batterijmonitoring en andere toepassingen waarbij het meten van gelijkspanning nodig is. Het compacte formaat en de eenvoudige installatie maken deze voltmeter ook geschikt voor hobbyisten en elektronica-liefhebbers.

Let op: deze voltmeter is alleen geschikt voor het meten van gelijkspanning en kan niet worden gebruikt voor het meten van wisselspanning.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!