0.8MM 14g Hoge Zuiverheid Soldeerstrip in Buis - Vrij van Reiniging

Merk: Chitek
€3,20
Niet op voorraad The quantity of '0.8MM 14g Hoge Zuiverheid Soldeerstrip in Buis - Vrij van Reiniging' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 0.8MM 14g Hoge Zuiverheid Soldeerstrip in Buis is een hoogwaardig soldeermateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor elektronica-hobbyisten en professionals. Deze soldeerstrip wordt geleverd in een handige buisverpakking en is volledig vrij van reiniging.

Technische specificaties:

  • Dikte: 0.8MM
  • Gewicht: 14g
  • Hoge zuiverheid
  • Volledig vrij van reiniging

Deze soldeerstrip is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen elektronische componenten. Dankzij de hoge zuiverheid ben je verzekerd van een optimale soldeerprestatie.

De 0.8MM dikte maakt deze soldeerstrip geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu werkt aan kleine schakelingen of complexe printplaten, deze soldeerstrip biedt de benodigde flexibiliteit en precisie.

De buisverpakking zorgt ervoor dat de soldeerstrip goed beschermd blijft tegen vocht en andere omgevingsinvloeden. Dit verlengt de houdbaarheid en kwaliteit van het soldeermateriaal, zodat je er langdurig gebruik van kunt maken.

Bestel vandaag nog de 0.8MM 14g Hoge Zuiverheid Soldeerstrip in Buis en profiteer van de uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak voor al jouw soldeerwerkzaamheden.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!