1-kanaals laagspannings relaismodule (met lichtkoppeling) DC12V

Merk: Chitek
€1,45
Niet op voorraad The quantity of '1-kanaals laagspannings relaismodule (met lichtkoppeling) DC12V' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1-kanaals laagspannings relaismodule is een handig component voor je elektronica projecten. Met dit relais kun je eenvoudig een schakeling maken om een apparaat of circuit te openen of te sluiten. Deze specifieke module heeft een lichtkoppeling en werkt op een spanning van DC12V.

Technische specificaties:

  • Spanning: DC12V
  • Aantal kanalen: 1
  • Maximale stroom: 10A
  • Relais type: Normally Open (NO)
  • Board grootte: 50mm x 26mm
  • Lichtkoppeling: Ja

Met de DC12V laagspannings relaismodule heb je een betrouwbare en stabiele manier om circuits te schakelen. Door de lichtkoppeling is het mogelijk om het relais op afstand aan te sturen met behulp van een externe lichtbron. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waarbij het niet mogelijk is om direct contact te maken met het relais.

De compacte afmetingen van het board maken het eenvoudig om deze module in te bouwen in je project. Met een maximale stroom van 10A kun je ook zwaardere apparaten of circuits schakelen zonder problemen. Het NO type relais zorgt ervoor dat het circuit gesloten wordt wanneer het relais aanstaat.

Kortom, de 1-kanaals laagspannings relaismodule met lichtkoppeling is een veelzijdig component dat je elektronica projecten naar een hoger niveau tilt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!