1-kanaals relaismodule 12V instelbare triggervertraging cyclus timing inschakelen uitschakelen met witte behuizing

Merk: Chitek
€9,55
Niet op voorraad The quantity of '1-kanaals relaismodule 12V instelbare triggervertraging cyclus timing inschakelen uitschakelen met witte behuizing' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1-kanaals relaismodule is een handig apparaat voor het schakelen van elektrische apparaten. Met een 12V voedingsspanning en een instelbare triggervertraging, kunt u de timing van het inschakelen en uitschakelen van het relais naar wens aanpassen.

De relaismodule heeft de volgende technische specificaties:

  • Voedingsspanning: 12V
  • 1-kanaals relaisuitgang
  • Instelbare triggervertraging
  • Cyclus timing voor inschakelen en uitschakelen
  • Witte behuizing

Met de instelbare triggervertraging kunt u de tijd instellen tussen het activeren van de trigger en het inschakelen van het relais. Dit is handig als u een vertraging wilt hebben voordat een apparaat wordt ingeschakeld.

De cyclus timing functie stelt u in staat om de duur van het inschakelen en uitschakelen van het relais aan te passen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een apparaat periodiek in- en uitschakelen met een bepaalde tijdsinterval.

De 1-kanaals relaismodule wordt geleverd in een witte behuizing, waardoor het gemakkelijk te onderscheiden is van andere elektronische componenten.

Met deze relaismodule kunt u elektrische apparaten op een gecontroleerde manier schakelen en verschillende timingfuncties toepassen. Het is een handig hulpmiddel voor hobbyisten en elektronica-enthousiastelingen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!