1-kanaals Tuya WiFi Schakelmodule DC5V-32V Intelligente Timingschakelaar Op Afstand Bedienbaar (MOQ5)

Merk: Chitek
€18,35
Niet op voorraad The quantity of '1-kanaals Tuya WiFi Schakelmodule DC5V-32V Intelligente Timingschakelaar Op Afstand Bedienbaar (MOQ5)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 5 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1-kanaals Tuya WiFi Schakelmodule is een handige module waarmee je elektrische apparaten op afstand kunt bedienen. Met deze module kun je een apparaat aan- en uitschakelen via je smartphone, waar je ook bent. De module werkt op een DC-spanning van 5V tot 32V.

Deze schakelmodule is voorzien van een Tuya WiFi-module, waardoor je eenvoudig verbinding kunt maken met je WiFi-netwerk. Hierdoor kun je de module bedienen via de Tuya Smart-app op je smartphone. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

De module heeft een enkel kanaal, wat betekent dat je één apparaat kunt bedienen. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld het aan- en uitschakelen van verlichting, ventilatoren, pompen en andere elektrische apparaten.

De Tuya WiFi Schakelmodule ondersteunt intelligente timingschakeling, waarmee je timers kunt instellen om apparaten automatisch in- en uit te schakelen op vooraf ingestelde tijden. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt dat je verlichting automatisch aan gaat bij zonsondergang.

De module is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sluit eenvoudigweg de voeding en het apparaat aan op de module en verbind de module met je WiFi-netwerk. Vervolgens kun je de module bedienen via de Tuya Smart-app.

Belangrijkste specificaties:

  • Ingangsspanning: DC 5V-32V
  • Uitgangsstroom: maximaal 10A
  • WiFi-standaard: 2.4GHz 802.11 b/g/n
  • Ondersteunde besturingssystemen: iOS, Android
  • Afmetingen: 45mm x 30mm x 18mm

Let op: de minimale bestelhoeveelheid voor deze schakelmodule is 5 stuks.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!