1 Meter Lange Alligator Clips Elektrische DIY Testkabels 1 stuk Opmerking: Rood/ Zwart Willekeurig De Makey Set kan worden uitgebreid met extra interfaces door een extra set draden toe te voegen.

Merk: Chitek
€0,65
Niet op voorraad The quantity of '1 Meter Lange Alligator Clips Elektrische DIY Testkabels 1 stuk Opmerking: Rood/ Zwart Willekeurig De Makey Set kan worden uitgebreid met extra interfaces door een extra set draden toe te voegen.' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1 Meter Lange Alligator Clips Elektrische DIY Testkabels zijn perfect voor het uitvoeren van elektrische tests en experimenten. Met een lengte van 1 meter bieden deze kabels voldoende ruimte om componenten en circuits te verbinden.

Deze testkabels zijn voorzien van alligator clips aan beide uiteinden, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan verschillende elektronische componenten. De clips zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en bieden een stevige en betrouwbare verbinding.

Belangrijkste kenmerken:

  • Lengte: 1 meter
  • Kleur: Rood/ Zwart (willekeurig)
  • Voorzien van alligator clips aan beide uiteinden
  • Gemaakt van hoogwaardig metaal voor een stevige verbinding

Met deze testkabels kunt u gemakkelijk elektrische circuits bouwen en componenten aansluiten op microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische apparaten. Ze zijn ideaal voor hobbyisten, studenten en professionals die bezig zijn met elektronica en het uitvoeren van tests en experimenten.

Let op: de kleur van de kabels (rood of zwart) wordt willekeurig gekozen en kan dus afwijken van de afbeelding.

Voeg deze 1 Meter Lange Alligator Clips Elektrische DIY Testkabels toe aan uw elektronica toolkit en geniet van de flexibiliteit en betrouwbaarheid die ze bieden bij het uitvoeren van elektrische tests en experimenten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!