1-pins 24AWG mannelijke naar mannelijke Dupont-kabel 20cm RandomColor

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '1-pins 24AWG mannelijke naar mannelijke Dupont-kabel 20cm RandomColor' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1-pins 24AWG mannelijke naar mannelijke Dupont-kabel is een handige kabel voor het aansluiten van verschillende elektronische componenten. Met een lengte van 20 cm biedt deze kabel voldoende ruimte om componenten op een breadboard of printplaat aan te sluiten.

Deze kabel is voorzien van een mannelijke Dupont-connector aan beide uiteinden, waardoor het gemakkelijk is om verbindingen te maken tussen microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

De kabel is gemaakt van hoogwaardig 24AWG draad, wat zorgt voor een betrouwbare en stabiele verbinding. De 1-pins configuratie maakt het mogelijk om individuele signalen over te brengen, waardoor het ideaal is voor projecten waarbij slechts één signaal nodig is.

Deze Dupont-kabel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder RandomColor. Dit maakt het gemakkelijk om onderscheid te maken tussen verschillende verbindingen en helpt bij het organiseren van uw elektronische projecten.

Technische specificaties:

  • Lengte: 20 cm
  • Draaddikte: 24AWG
  • Connector type: Mannelijke Dupont
  • Aantal pinnen: 1
  • Kleur: RandomColor

Met de 1-pins 24AWG mannelijke naar mannelijke Dupont-kabel kunt u gemakkelijk verbindingen maken tussen verschillende elektronische componenten. De kabel is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het een essentieel onderdeel is voor uw elektronica projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!