10-pins vrouwelijke 11 mm hoge stapelbare header connector

Merk: Chitek
€0,30
Niet op voorraad The quantity of '10-pins vrouwelijke 11 mm hoge stapelbare header connector' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 10-pins vrouwelijke 11 mm hoge stapelbare header connector is een handige connector voor het aansluiten van verschillende elektronische componenten. Met zijn compacte formaat en stapelbare ontwerp is deze connector ideaal voor projecten waarbij ruimtebesparing belangrijk is.

Deze connector heeft de volgende technische specificaties:

  • Aantal pinnen: 10
  • Hoogte: 11 mm
  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Stapelbaar: Ja

Met de 10-pins vrouwelijke 11 mm hoge stapelbare header connector kunt u eenvoudig meerdere componenten op elkaar aansluiten, waardoor u uw elektronische projecten kunt uitbreiden en aanpassen. De connector is compatibel met verschillende microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

Deze connector is van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor zowel hobbyisten als professionals. Met zijn betrouwbare verbindingen zorgt hij voor een stabiele signaaloverdracht en minimaliseert hij signaalverlies.

Of u nu een beginner bent in de wereld van elektronica of een ervaren elektronicus, de 10-pins vrouwelijke 11 mm hoge stapelbare header connector is een essentieel onderdeel voor uw projecten. Bestel vandaag nog en ontdek de vele mogelijkheden die deze connector biedt!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!