100 stuks Geïsoleerde Vrouwelijke en Mannelijke Connector Draadkrimp Terminal Set: FRD/MPD2-156*5kleur (geel blauw groen rood zwart)*20 paar voor 0.75-2.5mm²

Merk: Chitek
€7,20
Niet op voorraad The quantity of '100 stuks Geïsoleerde Vrouwelijke en Mannelijke Connector Draadkrimp Terminal Set: FRD/MPD2-156*5kleur (geel blauw groen rood zwart)*20 paar voor 0.75-2.5mm²' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Deze set van 100 stuks geïsoleerde vrouwelijke en mannelijke connector draadkrimp terminals is perfect voor het aansluiten van draden in elektronische projecten. De set bevat 20 paar terminals in vijf verschillende kleuren (geel, blauw, groen, rood en zwart), waardoor het gemakkelijk is om de juiste verbindingen te maken.

De terminals zijn geschikt voor draden met een doorsnede van 0.75-2.5mm², waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn. Ze zijn geïsoleerd om kortsluiting te voorkomen en zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding.

Deze terminals zijn eenvoudig te installeren met behulp van een draadkrimptang. Ze hebben een FRD/MPD2-156 specificatie, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Specificaties:

  • Aantal: 100 stuks
  • Type: Geïsoleerde vrouwelijke en mannelijke connector draadkrimp terminals
  • Model: FRD/MPD2-156
  • Kleur: Geel, blauw, groen, rood, zwart
  • Aantal paren: 20
  • Geschikt voor draaddoorsnede: 0.75-2.5mm²
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!