10000W Originele Chips Thyristor Super Power Elektronische Regelaar kan Snelheid van Licht en Temperatuur Veranderen

Merk: Chitek
€16,60
Niet op voorraad The quantity of '10000W Originele Chips Thyristor Super Power Elektronische Regelaar kan Snelheid van Licht en Temperatuur Veranderen' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 10000W Originele Chips Thyristor Super Power Elektronische Regelaar is een hoogwaardig apparaat dat ontworpen is om de snelheid van licht en de temperatuur te regelen. Met behulp van de geavanceerde technologie van de originele chips thyristor biedt deze regelaar een hoge vermogenscapaciteit van 10.000 watt.

De regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik in elektronische toepassingen waarbij nauwkeurige snelheidsregeling en temperatuurregeling vereist zijn. Met zijn krachtige prestaties en betrouwbaarheid is dit apparaat ideaal voor verschillende toepassingen, zoals industrieel gebruik, hobbyprojecten en experimenten.

Technische specificaties:

  • Vermogenscapaciteit: 10.000 watt
  • Regelbereik snelheid van licht: 0-100%
  • Regelbereik temperatuur: 0-100°C
  • Inputspanning: 220V
  • Bedrijfstemperatuur: -10°C tot 60°C
  • Regelnauwkeurigheid: +/- 1%
  • Aansluiting: schroefklemmen
  • Afmetingen: 50mm x 40mm x 20mm

Deze regelaar is eenvoudig te installeren en te bedienen. Hij heeft schroefklemmen waarmee de in- en uitgangen kunnen worden aangesloten. Het compacte formaat van 50mm x 40mm x 20mm maakt het gemakkelijk om in verschillende projecten te integreren.

Kortom, de 10000W Originele Chips Thyristor Super Power Elektronische Regelaar is een betrouwbare en krachtige regelaar die voldoet aan de hoge eisen van snelheids- en temperatuurregeling. Met zijn technische specificaties en eenvoudige installatie is het een uitstekende keuze voor elektronica-enthousiastelingen en professionele gebruikers.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!