1000W 12V24V36V 60A Digitale DC Motorregelaar Borstel Tweedraads Aansturing Tachometer Wijzerplaat

Merk: Chitek
€21,80
Niet op voorraad The quantity of '1000W 12V24V36V 60A Digitale DC Motorregelaar Borstel Tweedraads Aansturing Tachometer Wijzerplaat' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1000W 12V24V36V 60A Digitale DC Motorregelaar is een krachtige en veelzijdige motorregelaar die geschikt is voor verschillende toepassingen. Met een vermogen van 1000W en een maximale stroomsterkte van 60A kan deze regelaar zware belastingen aan.

De regelaar is ontworpen voor het aansturen van een DC motor en kan worden gebruikt met een voedingsspanning van 12V, 24V of 36V. Dit maakt het mogelijk om de regelaar aan te passen aan de vereisten van jouw specifieke toepassing.

De regelaar is voorzien van een digitale interface waarmee je de snelheid en richting van de motor kunt regelen. Daarnaast is er een tachometerwijzerplaat aanwezig, waarmee je de snelheid van de motor kunt aflezen.

Belangrijkste specificaties:

  • Vermogen: 1000W
  • Voedingsspanning: 12V, 24V, 36V
  • Maximale stroomsterkte: 60A
  • Digitale interface voor snelheids- en richtingsregeling
  • Tachometerwijzerplaat voor snelheidsaflezing

Deze motorregelaar is ideaal voor hobbyisten, makers en elektronicastudenten die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige regelaar voor hun projecten. Of je nu een robot wilt bouwen, een elektrische scooter wilt maken of een ander elektronica-project hebt, deze motorregelaar biedt de prestaties en functionaliteit die je nodig hebt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!