1000X USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop 8LED Vergrootglas Uitgerust met Micro en Type-c Adapter

Merk: Chitek
€22,10
Niet op voorraad The quantity of '1000X USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop 8LED Vergrootglas Uitgerust met Micro en Type-c Adapter' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1000X USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop is een handig hulpmiddel voor het bekijken en vergroten van kleine objecten. Met een vergroting tot 1000x kunt u details zien die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

De microscoop camera is uitgerust met 8 LED-lampjes die zorgen voor voldoende verlichting tijdens het gebruik. Hierdoor kunt u zelfs in donkere omgevingen objecten bekijken en vastleggen.

De microscoop camera is voorzien van een USB-aansluiting en wordt geleverd met een micro-USB-adapter en een Type-C-adapter. Hierdoor kunt u de camera eenvoudig aansluiten op uw computer, smartphone of tablet.

De camera is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, Android en Linux. U kunt de bijbehorende software installeren om de beelden vast te leggen en te bewerken.

De microscoop camera heeft een ingebouwde snapshot-knop, waarmee u snel foto's kunt maken van de objecten die u bekijkt. Daarnaast kunt u ook video's opnemen met de camera.

Specificaties:

  • Vergroting: tot 1000x
  • 8 LED-lampjes voor verlichting
  • USB-aansluiting
  • Meegeleverde micro-USB-adapter en Type-C-adapter
  • Compatibel met Windows, Mac, Android en Linux
  • Ingebouwde snapshot-knop

Met de 1000X USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop kunt u gemakkelijk kleine objecten onderzoeken en vastleggen. Of u nu geïnteresseerd bent in hobby-elektronica, sieraden, insecten of andere kleine objecten, deze microscoop camera is een handig hulpmiddel om details te ontdekken die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!