100*68*50mm Transparante Behuizing IP65 ABS Printplaat Kunststof Verdeelkast

Merk: Chitek
€2,50
Niet op voorraad The quantity of '100*68*50mm Transparante Behuizing IP65 ABS Printplaat Kunststof Verdeelkast' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Deze transparante behuizing is perfect voor het beschermen van elektronische componenten en printplaten. Met een afmeting van 100*68*50mm biedt deze behuizing voldoende ruimte voor verschillende toepassingen.

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, wat zorgt voor een goede bescherming tegen stof en vocht. Met een IP65-classificatie is deze behuizing volledig stofdicht en beschermd tegen waterstralen.

De behuizing is voorzien van een transparante deksel, waardoor je gemakkelijk de status van de printplaat kunt controleren zonder de behuizing te openen. Dit is vooral handig bij het testen en debuggen van elektronische schakelingen.

De behuizing heeft een eenvoudig ontwerp met schroefbevestigingen, waardoor het gemakkelijk is om de behuizing te openen en te sluiten. Daarnaast zijn er meerdere bevestigingspunten aanwezig voor het monteren van printplaten en andere componenten.

Technische specificaties:

  • Afmetingen: 100*68*50mm
  • Materiaal: ABS-kunststof
  • IP-classificatie: IP65
  • Transparante deksel
  • Schroefbevestigingen

Deze transparante behuizing is een ideale keuze voor hobbyisten, makers en elektronicaprofessionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en functionele behuizing voor hun elektronische projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!