10*10cm Universeel PCB-prototypebord Enkelzijdig 2.54mm Gatafstand

Merk: Chitek
€1,40
Niet op voorraad The quantity of '10*10cm Universeel PCB-prototypebord Enkelzijdig 2.54mm Gatafstand' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

10*10cm Universeel PCB-prototypebord Enkelzijdig 2.54mm Gatafstand

Dit 10x10cm Universeel PCB-prototypebord is perfect voor het bouwen en prototypen van elektronische circuits. Het bord heeft een enkelzijdig ontwerp en een gatafstand van 2.54mm, waardoor het compatibel is met veelvoorkomende elektronische componenten. Met dit bord kunt u gemakkelijk verbindingen maken tussen verschillende componenten en circuits.

Kenmerken van het prototypebord:

  • Afmetingen: 10x10cm
  • Enkelzijdig ontwerp
  • Gatafstand: 2.54mm
  • Compatibel met veelvoorkomende elektronische componenten

Dit prototypebord biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van verschillende componenten, zoals microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische onderdelen. Dankzij de gatafstand van 2.54mm kunt u gemakkelijk verbindingen maken met behulp van jumper draden of soldeer.

Met zijn compacte formaat is dit prototypebord ook draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Het enkelzijdige ontwerp biedt voldoende flexibiliteit en mogelijkheden voor het bouwen van diverse circuits en experimenten.

Of u nu een beginner bent in de wereld van elektronica of een ervaren elektronica hobbyist, dit 10x10cm Universeel PCB-prototypebord zal zeker van pas komen tijdens uw projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!