104pf/0.1uf/100nf Multilayer Keramische Condensatoren

Merk: Chitek
€0,05
Niet op voorraad The quantity of '104pf/0.1uf/100nf Multilayer Keramische Condensatoren' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 104pf/0.1uf/100nf Multilayer Keramische Condensatoren zijn onmisbare componenten voor elektronische circuits. Ze worden veel gebruikt in microcontrollerprojecten, sensoren en relais om elektrische signalen glad te strijken en ruis te verminderen.

Belangrijkste specificaties van de condensatoren:

  • Capacitance: 104pf / 0.1uf / 100nf
  • Tolerantie: ±10%
  • Spanningsclassificatie: 50V
  • Temperatuurbereik: -55°C tot +125°C
  • Materiaal: Multilayer keramiek
  • Pitch: 2.54mm

Deze condensatoren hebben een capaciteit van 104pf / 0.1uf / 100nf, wat betekent dat ze een maximale lading van respectievelijk 104 picofarad, 0.1 microfarad of 100 nanofarad kunnen vasthouden. Hierdoor zijn ze geschikt voor het stabiliseren van spanningen en het verminderen van geluid in diverse elektronische schakelingen.

De condensatoren hebben een tolerantie van ±10%, wat betekent dat de werkelijke waarde binnen 10% kan afwijken van de gespecificeerde waarde. Hiermee wordt rekening gehouden bij het ontwerpen van circuits om ervoor te zorgen dat de componenten correct functioneren.

De condensatoren hebben een spanningsclassificatie van 50V, wat betekent dat ze veilig kunnen werken met spanningen tot 50 volt. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen in zowel lage als hoge spanningsschakelingen.

Het temperatuurbereik van de condensatoren varieert van -55°C tot +125°C, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in omgevingen met extreme temperaturen. Dit maakt ze betrouwbaar en stabiel, zelfs in veeleisende toepassingen of industriële omgevingen.

De condensatoren zijn gemaakt van multilayer keramiek, een populair materiaal vanwege zijn hoge betrouwbaarheid en stabiliteit. Het keramische materiaal zorgt voor een goede isolatie en weerstand tegen vocht, trillingen en andere externe invloeden.

Met een pitch van 2.54mm zijn deze condensatoren compatibel met standaard breadboards en printplaten. Dit maakt ze gemakkelijk te integreren in experimentele circuits en prototypes, en maakt het eenvoudig om verbindingen te maken met andere elektronische componenten.

Of je nu een hobbyist, student of professional bent, de 104pf/0.1uf/100nf Multilayer Keramische Condensatoren zijn onmisbaar voor het bouwen van elektronische schakelingen. Bestel ze vandaag nog en creëer betrouwbare en stabiele circuits voor al je projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!