10cm SMA mannelijk naar vrouwelijk pigtails WLAN netwerk RF antenne RG316 coaxkabel

Merk: Chitek
€1,55
Niet op voorraad The quantity of '10cm SMA mannelijk naar vrouwelijk pigtails WLAN netwerk RF antenne RG316 coaxkabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Deze 10cm SMA mannelijk naar vrouwelijk pigtails zijn ontworpen voor gebruik in WLAN-netwerken en zijn perfect voor het verbinden van RF-antennes met apparaten. Met een lengte van 10cm bieden deze pigtails flexibiliteit en eenvoudige installatie.

De pigtails zijn gemaakt van hoogwaardige RG316 coaxkabel, wat zorgt voor een betrouwbare signaaloverdracht zonder verzwakking of signaalverlies. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waar een sterke en stabiele signaalverbinding essentieel is.

De SMA-connectoren zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een stevige en veilige verbinding. De mannelijke connector kan eenvoudig worden aangesloten op een antenne of een ander RF-apparaat, terwijl de vrouwelijke connector compatibel is met diverse WLAN-apparaten.

Technische specificaties:

  • Lengte: 10cm
  • Connector 1: SMA mannelijk
  • Connector 2: SMA vrouwelijk
  • Coaxkabel: RG316
  • Compatibiliteit: WLAN-netwerken
  • Signaaloverdracht: Betrouwbaar en zonder verlies

Met deze 10cm SMA mannelijk naar vrouwelijk pigtails kunt u gemakkelijk RF-antennes verbinden met WLAN-apparaten zonder zorgen te maken over signaalverzwakking. Ze bieden een betrouwbare en stabiele signaaloverdracht voor een optimale draadloze connectiviteit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!