10uf 50v Elektrolytische Condensatoren 5x11mm

Merk: Chitek
€0,10
Niet op voorraad The quantity of '10uf 50v Elektrolytische Condensatoren 5x11mm' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 10uf 50v Elektrolytische Condensatoren 5x11mm zijn essentiële componenten voor elektronische projecten en circuits. Met een capaciteit van 10 microfarad en een maximale spanning van 50 volt, zijn deze condensatoren geschikt voor diverse toepassingen.

Technische specificaties:

  • Capaciteit: 10 microfarad
  • Maximale spanning: 50 volt
  • Afmetingen: 5x11mm

Deze elektrolytische condensatoren zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Ze zijn ideaal voor het stabiliseren van voedingen, filtering van signalen, en het opslaan en afgeven van elektrische energie. Ze zijn ook geschikt voor het gebruik in audioversterkers, schakelende voedingen, motorsturingen en tal van andere elektronische toepassingen.

De 10uf 50v Elektrolytische Condensatoren 5x11mm zijn gemakkelijk te solderen op printplaten en hebben een lange levensduur. Ze zijn compatible met verschillende microcontrollers en andere elektronische schakelingen.

Voeg deze condensatoren toe aan je verzameling van elektronische componenten voor alle projecten waarbij betrouwbare energieopslag en -afgifte vereist is.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!