110V 5MM Groene LED Indicator met 20CM Kabel

Merk: Chitek
€0,35
Niet op voorraad The quantity of '110V 5MM Groene LED Indicator met 20CM Kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 110V 5MM Groene LED Indicator met 20CM Kabel is een handige component voor elektronische projecten. Deze LED indicator is speciaal ontworpen om te werken op een spanning van 110V, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij een hogere spanning vereist is.

De LED indicator heeft een diameter van 5MM en een groene kleur, waardoor het gemakkelijk is om de status van een circuit of apparaat visueel te controleren. De bijgeleverde 20CM kabel zorgt voor een eenvoudige aansluiting op een microcontroller, relais of ander elektronisch apparaat.

Technische specificaties:

  • Spanning: 110V
  • Diameter: 5MM
  • Kleur: Groen
  • Kabellengte: 20CM

Met de 110V 5MM Groene LED Indicator met 20CM Kabel heb je een betrouwbare en eenvoudige manier om de status van je elektronische projecten te controleren. Of het nu gaat om het monitoren van een schakeling, het signaleren van een alarm of het weergeven van een specifieke status, deze LED indicator is een handige toevoeging aan je elektronica toolkit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!