110V 5MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel

Merk: Chitek
€0,35
Niet op voorraad The quantity of '110V 5MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 110V 5MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel is een handige component voor elektronische projecten. Deze LED indicator heeft een voltage van 110V en een diameter van 5mm. De waterheldere behuizing zorgt voor een heldere en duidelijke lichtuitstraling.

De LED indicator wordt geleverd met een 20CM kabel, waardoor het gemakkelijk is om deze aan te sluiten op een microcontroller of ander elektronisch apparaat. De kabel is voorzien van de juiste aansluitingen, zodat je direct aan de slag kunt.

Technische specificaties:

  • Voltage: 110V
  • Diameter: 5mm
  • Behuizing: Waterhelder
  • Kabel lengte: 20CM

Met de 110V 5MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel kun je eenvoudig visuele feedback toevoegen aan je elektronische projecten. Of je nu een indicator nodig hebt voor een schakeling, een statuslampje wilt toevoegen aan een apparaat of gewoon wat extra verlichting wilt, deze LED indicator is een betrouwbare keuze.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!