12-18V 10MM Waterheldere Oranje LED-indicatorlamp met 20CM-kabel

Merk: Chitek
€0,35
Niet op voorraad The quantity of '12-18V 10MM Waterheldere Oranje LED-indicatorlamp met 20CM-kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12-18V 10MM Waterheldere Oranje LED-indicatorlamp met 20CM-kabel is een handige component voor verschillende elektronische projecten. Deze LED-indicatorlamp heeft een waterheldere oranje kleur en werkt op een spanning van 12-18V.

Deze LED-indicatorlamp wordt geleverd met een 20CM-kabel, waardoor het gemakkelijk is om deze aan te sluiten op een microcontroller, relais of ander elektronisch apparaat. De kabel zorgt voor een flexibele en eenvoudige installatie.

De technische specificaties van de 12-18V 10MM Waterheldere Oranje LED-indicatorlamp met 20CM-kabel zijn als volgt:

  • Spanning: 12-18V
  • Kleur: Waterhelder Oranje
  • Diameter: 10MM
  • Kabellengte: 20CM

Deze LED-indicatorlamp is ideaal voor het signaleren van verschillende statussen in elektronische schakelingen. Of het nu gaat om het aangeven van een ingeschakelde toestand, een waarschuwingssignaal of een indicatie van een bepaalde actie, deze LED-indicatorlamp kan het allemaal.

Met zijn compacte formaat en eenvoudige installatie is de 12-18V 10MM Waterheldere Oranje LED-indicatorlamp met 20CM-kabel een must-have component voor hobbyisten en professionals in de elektronica.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!