12-18V 10MM Waterheldere Rode LED Indicator met 20CM Kabel

Merk: Chitek
€0,35
Niet op voorraad The quantity of '12-18V 10MM Waterheldere Rode LED Indicator met 20CM Kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12-18V 10MM Waterheldere Rode LED Indicator met 20CM Kabel is een handige component voor elektronische projecten waarbij een heldere rode indicatielamp nodig is. Deze LED indicator heeft een voltagebereik van 12-18V, waardoor het compatibel is met verschillende voedingsspanningen.

De LED indicator heeft een diameter van 10mm, waardoor het een compacte en discrete optie is voor het aangeven van statussen of signalen. De waterheldere behuizing zorgt voor een heldere en duidelijke lichtuitstraling.

De LED indicator wordt geleverd met een 20CM kabel, waardoor het gemakkelijk kan worden aangesloten op andere elektronische componenten. De kabel is voldoende lang om flexibiliteit te bieden bij het plaatsen van de LED indicator in een project.

Technische specificaties:

  • Voltagebereik: 12-18V
  • Diameter: 10mm
  • Behuizing: Waterhelder
  • Kabel lengte: 20CM

De 12-18V 10MM Waterheldere Rode LED Indicator met 20CM Kabel is een betrouwbare en veelzijdige component voor elektronische projecten. Het is geschikt voor zowel hobbyisten als professionals die op zoek zijn naar een heldere en compacte LED indicator.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!