12-18V 3MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel

Merk: Chitek
€0,30
Niet op voorraad The quantity of '12-18V 3MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12-18V 3MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel is een handige component voor elektronische projecten. Deze LED indicator heeft een voltagebereik van 12-18V en heeft een diameter van 3mm. De LED is waterhelder en geeft een puur groen licht.

De LED indicator wordt geleverd met een 20CM lange kabel, waardoor het gemakkelijk is om deze aan te sluiten op een microcontroller of ander elektronisch apparaat. De kabel zorgt voor een flexibele en eenvoudige installatie.

Technische specificaties:

  • Voltagebereik: 12-18V
  • Diameter: 3mm
  • Kleur: Puur groen
  • Kabellengte: 20CM

Met de 12-18V 3MM Waterheldere Puur Groene LED Indicator met 20CM Kabel voeg je eenvoudig een heldere groene indicatielamp toe aan je elektronische projecten. Deze LED indicator is geschikt voor diverse toepassingen en kan worden gebruikt in combinatie met microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!