12-18V 5MM Gele LED Metaal Indicatorlicht met 20CM Kabel

Merk: Chitek
€0,60
Niet op voorraad The quantity of '12-18V 5MM Gele LED Metaal Indicatorlicht met 20CM Kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12-18V 5MM Gele LED Metaal Indicatorlicht met 20CM Kabel is een handige component voor elektronische projecten. Deze LED is speciaal ontworpen om als indicatorlicht te dienen en kan worden gebruikt in verschillende toepassingen.

De belangrijkste specificaties van deze LED zijn:

  • Spanningsbereik: 12-18V
  • Diameter: 5mm
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Metaal
  • Kabellengte: 20CM

Met een spanningsbereik van 12-18V is deze LED geschikt voor gebruik met verschillende voedingen. De 5mm diameter maakt het gemakkelijk om de LED in te bouwen in verschillende behuizingen of panelen. De gele kleur zorgt voor een duidelijke indicatie, terwijl het metalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en een professionele uitstraling.

De 20CM kabel biedt voldoende lengte om de LED eenvoudig aan te sluiten op andere elektronische componenten. Dit maakt het gemakkelijk om de LED te integreren in je projecten zonder extra bedrading te hoeven toevoegen.

Of je nu een indicatorlicht nodig hebt voor een elektronisch apparaat, een DIY-project of een hobbyproject, de 12-18V 5MM Gele LED Metaal Indicatorlicht met 20CM Kabel is een betrouwbare en handige keuze.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!