12-24V LED RGBW Controller met 2.4G Afstandsbediening (Zonder Batterij)

Merk: Chitek
€10,90
Niet op voorraad The quantity of '12-24V LED RGBW Controller met 2.4G Afstandsbediening (Zonder Batterij)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12-24V LED RGBW Controller met 2.4G Afstandsbediening is een handig apparaat voor het bedienen van RGBW LED-strips. Met deze controller kun je de kleuren en helderheid van de LED-strips eenvoudig aanpassen naar jouw voorkeur.

De controller werkt op een spanning van 12-24V en is geschikt voor zowel RGBW LED-strips als RGB LED-strips. Het apparaat heeft een maximaal uitgangsvermogen van 144W bij 12V en 288W bij 24V.

De 2.4G afstandsbediening maakt het mogelijk om de LED-strips draadloos te bedienen. Met een bereik van 30 meter kun je de controller vanuit verschillende ruimtes bedienen. Let op: de afstandsbediening wordt geleverd zonder batterij.

De controller beschikt over verschillende modi en effecten, waaronder statische kleuren, kleurveranderingen, kleurovergangen en dimfuncties. Daarnaast kun je met de afstandsbediening ook de snelheid van de kleurveranderingen aanpassen.

De installatie van de controller is eenvoudig. Sluit de LED-strips aan op de juiste aansluitingen en verbind de controller met een voeding van 12-24V. Vervolgens kun je de afstandsbediening gebruiken om de LED-strips te bedienen.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 12-24V
  • Maximaal uitgangsvermogen: 144W bij 12V, 288W bij 24V
  • Afstandsbediening: 2.4G (bereik van 30 meter)
  • Modi en effecten: statische kleuren, kleurveranderingen, kleurovergangen, dimfuncties
  • Snelheidsaanpassing van kleurveranderingen
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!