1206(3215) SMD LED RGB CA (3000 stuks/tray)

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '1206(3215) SMD LED RGB CA (3000 stuks/tray)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1206(3215) SMD LED RGB CA is een veelzijdige LED die geschikt is voor verschillende toepassingen in de elektronica. Met zijn compacte formaat en heldere kleuren is deze LED ideaal voor gebruik in displays, verlichting en andere elektronische projecten.

Specificaties:

  • Type: 1206(3215) SMD LED
  • Kleur: RGB (rood, groen, blauw)
  • Behuizing: Clear (CA)
  • Aantal: 3000 stuks per tray

Deze LED heeft een 1206(3215) formaat, wat betekent dat hij een lengte heeft van 3.2 mm en een breedte van 1.6 mm. Dit maakt hem compatibel met standaard SMD-technologie en gemakkelijk te solderen op printplaten.

De RGB-kleurmogelijkheden van deze LED bieden een breed scala aan kleuropties. Met behulp van een microcontroller of andere elektronische schakelingen kun je de LED aansturen en verschillende kleuren creëren, waaronder rood, groen, blauw en alle mogelijke combinaties daartussen.

De behuizing van deze LED is transparant (clear), waardoor het licht goed wordt verspreid en de kleuren helder en levendig zijn. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in displays, waar heldere en duidelijke beelden belangrijk zijn.

Met 3000 stuks per tray heb je voldoende LED's om meerdere projecten te realiseren. Of je nu een hobbyist bent of een professional in de elektronica-industrie, deze tray biedt je een ruime voorraad van deze veelzijdige LED.

Let op: Deze LED vereist een externe voeding en aansturing om te kunnen functioneren. Zorg ervoor dat je de juiste elektronische schakelingen en componenten gebruikt om de LED correct aan te sturen en te voeden.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!