120W 12V 10A Waterdichte Voeding voor LED-lichttekens

Merk: Chitek
€13,35
Niet op voorraad The quantity of '120W 12V 10A Waterdichte Voeding voor LED-lichttekens' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 120W 12V 10A Waterdichte Voeding voor LED-lichttekens biedt een betrouwbare en stabiele stroomvoorziening voor allerlei LED-verlichtingstoepassingen. Deze waterdichte voeding is ideaal voor het voeden van LED-lichttekens in binnen- en buitentoepassingen.

Belangrijkste technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Uitgangsstroom: 10A
  • Vermogen: 120W
  • Waterdicht niveau: IP67
  • Beveiliging: kortsluiting, overbelasting, overspanning

Deze waterdichte voeding is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Met een IP67-classificatie is de voeding volledig beschermd tegen stof en kan hij onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende maximaal 30 minuten weerstaan. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen of buiteninstallaties.

Daarnaast biedt de voeding verschillende beveiligingsfuncties, waaronder bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en overspanning. Deze functies zorgen voor een stabiele en veilige stroomvoorziening, waardoor de levensduur van de LED-lichttekens wordt verlengd en het risico op schade wordt verminderd.

Met een vermogen van 120W en een uitgangsstroom van 10A is deze voeding in staat om voldoende vermogen te leveren voor grote LED-lichttekens of meerdere kleinere tekens tegelijk. De ingangsspanning van 100-240V AC zorgt ervoor dat de voeding compatibel is met verschillende stroomnetten over de hele wereld.

De 120W 12V 10A Waterdichte Voeding voor LED-lichttekens is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het voeden van LED-verlichtingstoepassingen. Met zijn waterdichte behuizing, beveiligingsfuncties en hoog vermogen, is deze voeding ideaal voor gebruik in binnen- en buitentoepassingen waar betrouwbaarheid en prestaties essentieel zijn.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!