125KHz USB Nabijheidssensor Smart RFID ID-kaartlezer R20XD

Merk: Chitek
€7,05
Niet op voorraad The quantity of '125KHz USB Nabijheidssensor Smart RFID ID-kaartlezer R20XD' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 125KHz USB Nabijheidssensor Smart RFID ID-kaartlezer R20XD is een handige tool voor het lezen van RFID-kaarten met een frequentie van 125KHz. Met deze kaartlezer kunt u snel en eenvoudig gegevens lezen van compatibele RFID-kaarten.

De R20XD RFID ID-kaartlezer is ontworpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten. Met de USB-interface kunt u de kaartlezer eenvoudig aansluiten op uw computer of ander apparaat met een USB-poort. De kaartlezer wordt automatisch gevoed via de USB-verbinding, waardoor extra voeding niet nodig is.

Deze kaartlezer is compatibel met veelgebruikte kaartformaten en ondersteunt het lezen van de unieke ID van de kaarten. Het heeft ook een leesbereik van ongeveer 3-5 cm, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij een fysieke aanraking niet nodig is. Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk draagbaar.

De R20XD RFID ID-kaartlezer is veelzijdig in gebruik en kan worden toegepast in verschillende toepassingen, zoals toegangscontrolesystemen, aanwezigheidsregistratie, inventarisbeheer en nog veel meer.

Technische specificaties:

  • Frequentie: 125KHz
  • Leesbereik: 3-5 cm
  • Interface: USB
  • Voeding: via USB-poort
  • Ondersteunde kaartformaten: RFID-kaarten met frequentie van 125KHz
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!