125rpm/min 4WD Smart Car met Ophangingstype

Merk: Chitek
€33,15
Niet op voorraad The quantity of '125rpm/min 4WD Smart Car met Ophangingstype' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 125rpm/min 4WD Smart Car met Ophangingstype is een veelzijdige en krachtige microcontroller-gestuurde auto die perfect is voor hobbyisten en elektronica-enthousiastelingen. Met zijn indrukwekkende specificaties en functies biedt deze auto eindeloze mogelijkheden voor experimenten en projecten.

Specificaties:

  • Ophangingstype: 4WD
  • Snelheid: 125rpm/min
  • Microcontroller: Inbegrepen
  • Voeding: 5V DC
  • Besturing: Draadloos
  • Compatibiliteit: Arduino, Raspberry Pi
  • Materialen: Duurzaam kunststof en metaal
  • Afmetingen: 15cm x 10cm x 5cm

De 4WD-aandrijving zorgt voor een uitstekende tractie en stabiliteit, waardoor de auto gemakkelijk over verschillende terreinen kan rijden. Met een snelheid van 125rpm/min kan de auto snel bewegen en soepel manoeuvreren.

De inbegrepen microcontroller stelt gebruikers in staat om de auto te programmeren en aan te sturen volgens hun eigen wensen. Met de draadloze besturing kunnen gebruikers de auto op afstand bedienen en verschillende acties en bewegingen programmeren.

Deze Smart Car is compatibel met populaire ontwikkelingsplatforms zoals Arduino en Raspberry Pi, waardoor gebruikers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en complexere projecten kunnen uitvoeren.

Gemaakt van duurzaam kunststof en metaal, is deze auto stevig en bestand tegen slijtage. Met afmetingen van 15cm x 10cm x 5cm is hij compact en gemakkelijk te vervoeren.

Of je nu een beginner bent die wil leren over microcontrollers en elektronica, of een ervaren hobbyist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, de 125rpm/min 4WD Smart Car met Ophangingstype is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en begin met het bouwen van je eigen geavanceerde robotauto!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!