1.2M AC Voedingsadapterkabel EU-stekker voor LED-stripvoeding (tot 120W)

Merk: Chitek
€1,70
Niet op voorraad The quantity of '1.2M AC Voedingsadapterkabel EU-stekker voor LED-stripvoeding (tot 120W)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1.2M AC Voedingsadapterkabel met EU-stekker is speciaal ontworpen voor LED-stripvoedingen met een vermogen tot 120W. Met deze kabel kunt u uw LED-strips eenvoudig aansluiten op het lichtnet.

Deze voedingsadapterkabel heeft de volgende technische specificaties:

  • Lengte: 1.2 meter
  • Stekkertype: EU
  • Geschikt voor LED-stripvoedingen tot 120W

Met een lengte van 1.2 meter biedt deze kabel voldoende ruimte om uw LED-strips op de gewenste locatie aan te sluiten. De EU-stekker zorgt ervoor dat u de kabel eenvoudig kunt aansluiten op het lichtnet in Europese landen.

Deze voedingsadapterkabel is specifiek ontworpen voor LED-stripvoedingen met een vermogen tot 120W. Dit betekent dat u deze kabel kunt gebruiken voor LED-strips met een hoog vermogen, waardoor u een heldere en krachtige verlichting kunt realiseren.

Met de 1.2M AC Voedingsadapterkabel met EU-stekker voor LED-stripvoedingen kunt u uw LED-strips eenvoudig en veilig van stroom voorzien. Bestel vandaag nog en geniet van heldere en krachtige verlichting in uw huis of kantoor!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!