12mm Formaat 650nm 5mw Laserkop Rode Puntzicht

Merk: Chitek
€2,60
Niet op voorraad The quantity of '12mm Formaat 650nm 5mw Laserkop Rode Puntzicht' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12mm Formaat 650nm 5mw Laserkop Rode Puntzicht is een handige lasermodule die is ontworpen om een heldere rode laserstraal te produceren. Deze module heeft een compact formaat van slechts 12 mm, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende elektronische projecten.

Technische specificaties:

  • Formaat: 12 mm
  • Golflengte: 650 nm
  • Vermogen: 5 mW
  • Kleur: Rood
  • Type: Puntzicht laser

Met een golflengte van 650 nm produceert deze lasermodule een heldere rode laserstraal die goed zichtbaar is. Het vermogen van 5 mW zorgt voor voldoende intensiteit om de laserstraal op een gerichte manier te gebruiken.

De 12mm Formaat 650nm 5mw Laserkop Rode Puntzicht is eenvoudig aan te sluiten op een microcontroller of andere elektronische componenten. Hierdoor kun je deze module gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het maken van een laserpointer, een lasersnijder of een positioneringsapparaat.

Let op: Het gebruik van lasers vereist de nodige voorzichtigheid en kennis. Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het werken met deze lasermodule.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!