12mm Formaat 650nm 5mw Rode laser kop kruis curve industriële laser

Merk: Chitek
€2,60
Niet op voorraad The quantity of '12mm Formaat 650nm 5mw Rode laser kop kruis curve industriële laser' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12mm Formaat 650nm 5mw Rode laser kop is een krachtige industriële laser die zorgt voor een nauwkeurige en heldere laserstraal. Deze laserkop kan worden gebruikt in verschillende toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid vereist zijn.

Specificaties:

  • Formaat: 12mm
  • Golflengte: 650nm
  • Vermogen: 5mw
  • Kleur: Rood

Deze laserkop is voorzien van een kruis curve design, waardoor het mogelijk is om eenvoudig een nauwkeurig kruispatroon te creëren voor verschillende toepassingen. Het compacte formaat van 12mm maakt het gemakkelijk om deze laserkop te integreren in bestaande systemen.

Met een vermogen van 5mw produceert deze laserkop een heldere en goed zichtbare laserstraal. Dit maakt het ideaal voor gebruik in industriële omgevingen waar precisie vereist is, zoals bij laserpositioneringssystemen, lasergravures en lasermarkeringen.

De rode kleur van de laserstraal zorgt voor een duidelijk zichtbare markering op verschillende materialen en oppervlakken. Dit zorgt ervoor dat de laserkop voor vele toepassingen geschikt is, zoals in de elektronica-industrie, machinebouw, en hobbyprojecten.

Let op: Deze laserkop is bedoeld voor professioneel gebruik en moet met zorg worden gehanteerd. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van deze laserkop.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!