12mm Lichtgevoelige Weerstand (LDR), 10-20K

Merk: Chitek
€0,60
Niet op voorraad The quantity of '12mm Lichtgevoelige Weerstand (LDR), 10-20K' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12mm Lichtgevoelige Weerstand (LDR) met een weerstandsbereik van 10-20K is een essentieel onderdeel voor elektronische projecten waarbij lichtdetectie nodig is. Deze weerstand reageert op veranderingen in lichtintensiteit en kan worden gebruikt in combinatie met microcontrollers, sensoren en relais.

Technische specificaties:

  • Diameter: 12mm
  • Weerstandsbereik: 10-20K
  • Reactie op lichtintensiteit
  • Geschikt voor elektronische projecten
  • Kan worden gebruikt met microcontrollers, sensoren en relais

Met de 12mm Lichtgevoelige Weerstand (LDR) kun je bijvoorbeeld een lichtgestuurde schakelaar maken, waarbij een circuit wordt geactiveerd wanneer er voldoende licht op de weerstand valt. Dit maakt het ideaal voor toepassingen zoals automatische verlichtingssystemen, beveiligingssystemen en energiebesparende oplossingen.

Let op: de 12mm Lichtgevoelige Weerstand (LDR) vereist mogelijk een externe voedingsspanning en aansluiting op andere componenten om correct te functioneren. Raadpleeg de documentatie van je specifieke project voor de juiste aansluitingen en configuratie.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!