12V 10RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder - 5840-3650

Merk: Chitek
€40,25
Niet op voorraad The quantity of '12V 10RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder - 5840-3650' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 10RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder (5840-3650) is een krachtige motor die perfect is voor diverse hobbyprojecten en elektronische toepassingen.

Deze borstelloze DC-motor is uitgerust met een wormwielreductie en een ingebouwde encoder. De motor draait met een snelheid van 10 RPM/min en werkt op een spanning van 12V. De bijgeleverde encoder zorgt voor nauwkeurige positionering en feedback.

Technische specificaties:

  • Voedingsspanning: 12V
  • Snelheid: 10 RPM/min
  • Motor type: Borstelloze DC-motor
  • Reductieverhouding: Wormwielreductie
  • Ingebouwde encoder voor nauwkeurige positionering en feedback

Met deze borstelloze DC-wormwielreductiemotor met encoder kunt u verschillende bewegingstoepassingen creëren, zoals robotica, automatiseringssystemen, mechanische armaturen, en nog veel meer. De compacte en robuuste constructie maakt het gemakkelijk om deze motor te integreren in uw project met een goede positionering en nauwkeurigheid.

Let op: Deze motor vereist een motorcontroller om correct te functioneren. Zorg ervoor dat u de juiste controller gebruikt die geschikt is voor uw project en dat u bekend bent met het programmeerproces.

Haal het maximale uit uw elektronische projecten met de 12V 10RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder (5840-3650). Bestel nu en start met bouwen!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!