12V 1200RPM Micro DC Metalen Versnellingsbakmotor GA12-N20

Merk: Chitek
€4,10
Niet op voorraad The quantity of '12V 1200RPM Micro DC Metalen Versnellingsbakmotor GA12-N20' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 1200RPM Micro DC Metalen Versnellingsbakmotor GA12-N20 is een krachtige motor die ideaal is voor diverse toepassingen in de elektronica en hobbywereld. Met zijn compacte formaat en hoog koppel is deze motor perfect geschikt voor kleine apparaten en robots.

De specificaties van de GA12-N20 motor zijn:

  • Spanning: 12V
  • Toerental: 1200 RPM
  • Versnellingstype: Metalen versnellingsbak
  • Motor type: DC motor
  • Formaat: Micro (N20)
  • Koppel: Hoog

Met zijn 12V spanning zorgt deze motor voor een betrouwbare en constante werking. Het toerental van 1200 RPM maakt hem geschikt voor zowel snelle als nauwkeurige toepassingen.

De metalen versnellingsbak zorgt voor een optimale overbrenging van de motor naar de aandrijfassen, waardoor het koppel hoog blijft. Dit maakt de GA12-N20 motor ideaal voor toepassingen waarbij een grote kracht vereist is.

Deze motor heeft een compact formaat en is eenvoudig te installeren in verschillende apparaten en robots. Door zijn hoge koppel is hij perfect geschikt voor het aandrijven van kleine voertuigen, robotarmen en andere bewegende onderdelen.

Kortom, de 12V 1200RPM Micro DC Metalen Versnellingsbakmotor GA12-N20 is een veelzijdige en krachtige motor die perfect is voor al je elektronica- en hobbyprojecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!