12V 120RPM Micro DC Vertragingsmotor Encoder met Draad

Merk: Chitek
€9,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 120RPM Micro DC Vertragingsmotor Encoder met Draad' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 120RPM Micro DC Vertragingsmotor Encoder met Draad is een krachtige en compacte motor die ideaal is voor verschillende toepassingen in de elektronica. Met de ingebouwde encoder kunt u de snelheid en de positie van de motor nauwkeurig regelen.

Deze motor is ontworpen om te werken op een spanning van 12V, wat betekent dat hij compatibel is met de meeste microcontrollers en voedingen. Met een draaiing van 120 omwentelingen per minuut levert deze motor voldoende kracht voor kleine apparaten en robots.

De vertraging van deze motor zorgt voor een hoog koppel en precisie, waardoor hij perfect is voor toepassingen die precisie en controle vereisen. De draad aan de motor maakt het eenvoudig om hem aan te sluiten op andere elektronische componenten.

Technische specificaties:

  • Spanning: 12V
  • Snelheid: 120 RPM
  • Vertraging: Ja
  • Encoder: Ja
  • Draadlengte: 30cm
  • Afmetingen: 10mm x 12mm x 16mm

Met de 12V 120RPM Micro DC Vertragingsmotor Encoder met Draad kunt u gemakkelijk uw eigen elektronica projecten realiseren. Of het nu gaat om het bouwen van een robot, het aansturen van bewegende onderdelen of het ontwikkelen van sensorgestuurde systemen, deze motor is een betrouwbare en veelzijdige keuze.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!