12V 150RPM Micro DC Reductiemotor met Encoder en Draad

Merk: Chitek
€9,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 150RPM Micro DC Reductiemotor met Encoder en Draad' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 150RPM Micro DC Reductiemotor met Encoder en Draad is een compacte motor die geschikt is voor verschillende toepassingen in de elektronica. Met een laag voltage van 12V en een snelheid van 150RPM is deze motor perfect voor projecten waarbij precisie en controle vereist zijn.

De motor is uitgerust met een encoder, wat zorgt voor nauwkeurige positionering en snelheidsregistratie. Hierdoor kun je de motor nauwkeurig aansturen en feedback ontvangen over de status van de motor.

De motor wordt geleverd met draad voor eenvoudige aansluiting en installatie. Hierdoor kun je de motor direct gebruiken zonder extra aansluitingen te hoeven maken. De draad heeft een lengte van X meter.

Technische specificaties:

  • Spanning: 12V
  • Snelheid: 150RPM
  • Encoder: Ja
  • Draadlengte: X meter

De 12V 150RPM Micro DC Reductiemotor met Encoder en Draad is ideaal voor hobbyisten, studenten en professionals die werken aan elektronica- en robotica-projecten waarbij nauwkeurige en controleerbare motorbewegingen vereist zijn.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!