12V 2000RPM Micro DC Metalen Reductiemotor GA12-N20

Merk: Chitek
€4,10
Niet op voorraad The quantity of '12V 2000RPM Micro DC Metalen Reductiemotor GA12-N20' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 2000RPM Micro DC Metalen Reductiemotor is een krachtige motor die geschikt is voor diverse toepassingen. Met een compact formaat van slechts GA12-N20 is het de ideale keuze voor projecten waar ruimte beperkt is.

Deze motor heeft een nominale spanning van 12V en kan een indrukwekkend toerental van 2000 RPM behalen. Dankzij de metalen behuizing biedt deze reductiemotor een optimale bescherming tegen schade en stof. Daarnaast zorgt de metalen constructie voor een uitstekende warmteafvoer, waardoor de motor ook bij langdurig gebruik niet oververhit raakt.

De 12V 2000RPM Micro DC Metalen Reductiemotor heeft een hoog koppel, waardoor hij geschikt is voor toepassingen waarbij een sterke aandrijving vereist is. De motor is voorzien van een reductietandwiel om het toerental te verlagen en het koppel te verhogen. Hierdoor is hij geschikt voor gebruik in verschillende machines zoals robots, modelvliegtuigen en elektronische sloten.

Deze reductiemotor heeft een GA12-N20 aandrijving, wat een betrouwbare en efficiënte werking garandeert. Bovendien is de motor eenvoudig aan te sluiten dankzij de meegeleverde aansluitkabels.

Technische specificaties:

  • Nominale spanning: 12V
  • Toerental: 2000 RPM
  • Behuizing: Metaal
  • Koppel: Hoog
  • Aandrijving: GA12-N20

Voor krachtige en betrouwbare aandrijving in compacte projecten is de 12V 2000RPM Micro DC Metalen Reductiemotor GA12-N20 de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en profiteer van de vele toepassingsmogelijkheden!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!