12V-24V 8A Verstelbare Handmatige Draaiknop Dimmerschakelaar Voor Enkele LED-strip

Merk: Chitek
€2,55
Niet op voorraad The quantity of '12V-24V 8A Verstelbare Handmatige Draaiknop Dimmerschakelaar Voor Enkele LED-strip' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V-24V 8A Verstelbare Handmatige Draaiknop Dimmerschakelaar is een handige en veelzijdige dimmer voor enkele LED-strips. Met deze schakelaar kun je eenvoudig de helderheid van je LED-strips aanpassen aan je wensen.

De dimmerschakelaar heeft de volgende technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 12V-24V
  • Maximale stroomsterkte: 8A
  • Verstelbare helderheid: Ja
  • Bediening: Handmatig, via draaiknop
  • Geschikt voor: Enkele LED-strips

Met zijn verstelbare helderheid kun je gemakkelijk de gewenste lichtintensiteit instellen voor je LED-strips. De handmatige bediening maakt het mogelijk om de helderheid direct aan te passen zonder gebruik te maken van een externe controller.

Deze dimmerschakelaar is speciaal ontworpen voor enkele LED-strips en kan worden gebruikt met een ingangsspanning van 12V tot 24V. Met een maximale stroomsterkte van 8A biedt deze schakelaar voldoende vermogen voor de meeste LED-strip toepassingen.

Met de 12V-24V 8A Verstelbare Handmatige Draaiknop Dimmerschakelaar heb je volledige controle over de helderheid van je LED-strips. Upgrade je verlichtingssysteem en geniet van de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!