12V 25RPM Micro DC Reductiemotor Encoder met Draad

Merk: Chitek
€9,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 25RPM Micro DC Reductiemotor Encoder met Draad' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

12V 25RPM Micro DC Reductiemotor Encoder met Draad

  • Spanning: 12V
  • Toerental: 25 RPM
  • Type motor: Micro DC
  • Encoder: Ja
  • Draad: Ja

De 12V 25RPM Micro DC Reductiemotor met Encoder en Draad is het perfecte component voor verschillende elektronische projecten waarbij nauwkeurige motorbeweging en positiebepaling vereist is. Deze motor is ontworpen voor gebruik met een 12V voedingsspanning en heeft een snelheid van 25 RPM.

De motor is uitgerust met een ingebouwde encoder die helpt bij het meten en regelen van de motorpositie. Dit is vooral handig bij toepassingen zoals robotica, CNC-machines en precisie-instrumenten.

Met de bijgeleverde draad kan de motor eenvoudig worden aangesloten op andere elektronische componenten, zoals microcontrollers en motorstuurprogramma's. Dit maakt het gemakkelijk om de motor te integreren in je projecten zonder gedoe met het solderen van draden.

Of je nu een hobbyist, student of professional bent, de 12V 25RPM Micro DC Reductiemotor met Encoder en Draad is een betrouwbare keuze die voldoet aan je eisen op het gebied van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!