12V 260RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder - 5840-3650

Merk: Chitek
€40,25
Niet op voorraad The quantity of '12V 260RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder - 5840-3650' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 260RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder - 5840-3650 is een krachtige en veelzijdige motor die perfect is voor verschillende elektronica projecten. Met zijn borstelloze ontwerp en wormwielreductie zorgt deze motor voor een soepele en nauwkeurige werking.

Deze motor heeft een nominale spanning van 12V en kan een snelheid van 260 RPM/MIN bereiken. Hij wordt geleverd met een encoder, waarmee je de rotatiehoek en snelheid van de motor kunt meten en regelen. Dit biedt veel mogelijkheden voor het toevoegen van nauwkeurige positionering aan je projecten.

Met een compact formaat van slechts 58 x 40 mm past deze motor gemakkelijk in verschillende toepassingen. De wormwielreductie zorgt voor een hoger koppel en maakt het mogelijk om de motor efficiënter te gebruiken, zelfs bij lage snelheden.

Deze motor heeft een lange levensduur en is zeer betrouwbaar. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen en heeft een hoog rendement. Hierdoor kun je hem veilig gebruiken in zowel hobby- als professionele projecten.

Belangrijkste kenmerken:

  • 12V nominale spanning
  • 260 RPM/MIN maximale snelheid
  • Borstelloos ontwerp
  • Wormwielreductie
  • Ingebouwde encoder
  • Compact formaat (58 x 40 mm)
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid
  • Geschikt voor verschillende toepassingen

De 12V 260RPM/MIN Borstelloze DC Wormwielreductiemotor met Encoder - 5840-3650 is een krachtige motor die zorgt voor nauwkeurige positionering en soepele werking. Gebruik hem in je volgende elektronische projecten en ontdek de vele mogelijkheden die deze motor biedt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!