12V 300 Lange As DC Tandwielmotor

Merk: Chitek
€1,20
Niet op voorraad The quantity of '12V 300 Lange As DC Tandwielmotor' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie
De 12V 300 Lange As DC Tandwielmotor is een krachtige motor die perfect is voor diverse elektronica projecten. Met zijn lange as en compacte formaat kan deze motor gemakkelijk gemonteerd worden in verschillende toepassingen. Technische specificaties:
- Spanning: 12V
- Onbelaste snelheid: 300 RPM
- Aslengte: Lang
- Type: DC Tandwielmotor
Deze motor is ontworpen om te werken op een spanning van 12V. Met zijn onbelaste snelheid van 300 RPM kan de motor efficiënt werken en hoge prestaties leveren. De lange as biedt voldoende ruimte om accessoires en andere onderdelen aan de motor te bevestigen. De 12V 300 Lange As DC Tandwielmotor is ideaal voor hobbyisten en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige motor voor hun projecten. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de motor te integreren in robots, RC-voertuigen, automatiseringssystemen en andere elektronische apparaten. Let op: deze motor wordt geleverd zonder aansluitkabels of accessoires. Zorg ervoor dat je de juiste elektronica-componenten hebt om de motor correct aan te sluiten en te gebruiken. Met de 12V 300 Lange As DC Tandwielmotor heb je een betrouwbare en krachtige motor voor al je elektronica-projecten. De technische specificaties maken het gemakkelijk om de motor te integreren in je ontwerp, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat de motor gemakkelijk te installeren is. Bestel vandaag nog en start met het bouwen van je volgende elektronische creatie!
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!