12V 3A 36W EU Plug Dubbeladraadse Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€13,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 3A 36W EU Plug Dubbeladraadse Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 3A 36W EU Plug Dubbeladraadse Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel hobbyisten als professionals.

Deze voedingsadapter heeft de volgende technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Uitgangsstroom: 3A
  • Vermogen: 36W
  • Plugtype: EU
  • Dubbeladraads ontwerp voor eenvoudige installatie
  • Geïntegreerde beveiligingsfuncties zoals kortsluiting, overbelasting en overspanningsbeveiliging
  • Compact formaat en lichtgewicht ontwerp voor gemakkelijk transport en opslag

Deze voedingsadapter is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het voeden van microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten. Het EU plugtype zorgt ervoor dat deze adapter compatibel is met de meeste stopcontacten in Europa.

Met een uitgangsspanning van 12V DC en een uitgangsstroom van 3A biedt deze adapter voldoende vermogen voor de meeste elektronische projecten. Het dubbeladraadse ontwerp maakt het eenvoudig om de adapter aan te sluiten op uw elektronische apparaten.

Daarnaast biedt deze voedingsadapter verschillende beveiligingsfuncties, zoals kortsluiting, overbelasting en overspanningsbeveiliging, om uw elektronische apparaten te beschermen tegen mogelijke schade.

Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is deze voedingsadapter gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Of u nu een hobbyist bent die elektronische projecten bouwt of een professional die elektronische apparaten ontwikkelt, deze voedingsadapter is een betrouwbare keuze.

Bestel vandaag nog de 12V 3A 36W EU Plug Dubbeladraadse Geïntegreerde Voedingsadapter en zorg ervoor dat uw elektronische projecten altijd van voldoende stroom worden voorzien.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!