12V-40V 10A DC Motor PWM Snelheidsregeling Schakelaar Gouverneur met Potentiometer Beugel

Merk: Chitek
€3,40
Niet op voorraad The quantity of '12V-40V 10A DC Motor PWM Snelheidsregeling Schakelaar Gouverneur met Potentiometer Beugel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V-40V 10A DC Motor PWM Snelheidsregeling Schakelaar Gouverneur met Potentiometer Beugel is een handige tool voor het regelen van de snelheid van een DC motor. Met deze schakelaar kunt u gemakkelijk de snelheid van uw motor aanpassen naar uw behoefte.

De specificaties van de schakelaar zijn als volgt:

  • Ingangsspanning: 12V-40V
  • Uitgangsstroom: Maximaal 10A
  • PWM-frequentie: 1000Hz
  • PWM-duty cycle bereik: 0% - 100%
  • Regelbereik snelheid: 0 - 100%
  • Potentiometer weerstand: 10K Ohm
  • Potentiometer bevestigingsbeugel: Inbegrepen

Met een ingangsspanning van 12V-40V en een uitgangsstroom van maximaal 10A, is deze schakelaar geschikt voor een breed scala aan DC motoren. De PWM-frequentie van 1000Hz zorgt voor een soepele regeling van de snelheid, terwijl het PWM-duty cycle bereik van 0% - 100% u volledige controle geeft over de motorprestaties.

De schakelaar heeft een regelbereik van 0 - 100%, zodat u de snelheid van uw motor precies kunt instellen zoals gewenst. De meegeleverde potentiometer heeft een weerstand van 10K Ohm en wordt geleverd met een handige bevestigingsbeugel voor eenvoudige installatie.

Met de 12V-40V 10A DC Motor PWM Snelheidsregeling Schakelaar Gouverneur met Potentiometer Beugel haalt u een betrouwbare en flexibele snelheidsregelaar in huis voor al uw elektronica projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!