12V 4A 48W Britse stekker Dual-wire geïntegreerde voedingsadapter (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€13,65
Niet op voorraad The quantity of '12V 4A 48W Britse stekker Dual-wire geïntegreerde voedingsadapter (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 4A 48W Britse stekker Dual-wire geïntegreerde voedingsadapter is een handige en betrouwbare oplossing voor het voeden van verschillende elektronische apparaten. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten.

Deze voedingsadapter heeft een ingangsspanning van 100-240V AC en een uitgangsspanning van 12V DC. Met een maximale stroomsterkte van 4A en een vermogen van 48W is deze adapter geschikt voor het voeden van verschillende microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

De Britse stekker zorgt ervoor dat deze adapter eenvoudig kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet in het Verenigd Koninkrijk. De dual-wire aansluiting maakt het mogelijk om de adapter direct op het apparaat aan te sluiten, waardoor er geen extra bekabeling nodig is.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 4A
  • Vermogen: 48W
  • Stekkertype: Britse stekker
  • Aansluiting: Dual-wire

Met deze 12V 4A 48W Britse stekker Dual-wire geïntegreerde voedingsadapter kunt u uw elektronische projecten eenvoudig en veilig van stroom voorzien. Bestel vandaag nog en profiteer van de betrouwbaarheid en gebruiksgemak van deze adapter.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!