12V 4A 48W EU Stekker Dubbel-draad Geïntegreerde Voedingsadapter - MOQ10PCS

Merk: Chitek
€13,65
Niet op voorraad The quantity of '12V 4A 48W EU Stekker Dubbel-draad Geïntegreerde Voedingsadapter - MOQ10PCS' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 4A 48W EU Stekker Dubbel-draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een ingangsspanning van 100-240V AC en een uitgangsspanning van 12V DC, is deze adapter geschikt voor gebruik in Europa.

Deze voedingsadapter heeft een vermogen van 48W, wat betekent dat hij een maximale stroomsterkte van 4A kan leveren bij een spanning van 12V. Dit maakt hem ideaal voor het voeden van microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

De adapter is voorzien van een dubbel-draad ontwerp, wat betekent dat hij twee draden heeft voor zowel de positieve als de negatieve aansluiting. Dit maakt het eenvoudig om de adapter aan te sluiten op uw elektronische apparaten.

Deze voedingsadapter is ook voorzien van een EU-stekker, waardoor hij compatibel is met de meeste stopcontacten in Europa. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in huis, op kantoor of in andere binnenomgevingen.

Belangrijkste specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 4A
  • Vermogen: 48W
  • Dubbel-draad ontwerp
  • EU-stekker

Let op: De minimale bestelhoeveelheid voor deze voedingsadapter is 10 stuks.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!