12V 50RPM Micro DC Metalen Gereduceerde Koppel N20 Motor met 1:1000 Overbrengingsverhouding

Merk: Chitek
€5,85
Niet op voorraad The quantity of '12V 50RPM Micro DC Metalen Gereduceerde Koppel N20 Motor met 1:1000 Overbrengingsverhouding' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 50RPM Micro DC Metalen Gereduceerde Koppel N20 Motor met 1:1000 Overbrengingsverhouding is een krachtige en betrouwbare motor die ideaal is voor gebruik in hobby- en doe-het-zelf elektronica projecten. Met zijn compacte formaat en hoge koppel is deze micro motor perfect geschikt voor toepassingen waar ruimte beperkt is en een goede koppeloverdracht vereist is.

Dankzij zijn 12V spanning is deze motor eenvoudig aan te sluiten op een voedingsbron en kan hij efficiënt werken zonder veel energie te verbruiken. Met een rotatiesnelheid van 50 RPM is deze motor geschikt voor toepassingen waar een gemiddelde snelheid gewenst is.

De N20 motor beschikt over een 1:1000 overbrengingsverhouding, wat betekent dat de uitgaande as van de motor 1000 keer langzamer draait dan de ingaande as. Dit zorgt voor een hoger koppel en meer controle over de beweging van de motor. Deze overbrengingsverhouding maakt de motor zeer geschikt voor precisie toepassingen en experimenten waarbij nauwkeurigheid vereist is.

Technische specificaties:

  • Spanning: 12V
  • Rotatiesnelheid: 50 RPM
  • Overbrengingsverhouding: 1:1000
  • Compact formaat
  • Hoog koppel

De 12V 50RPM Micro DC Metalen Gereduceerde Koppel N20 Motor met 1:1000 Overbrengingsverhouding is een veelzijdige motor die perfect is voor elektronica hobbyisten en doe-het-zelvers. Met zijn betrouwbare prestaties en compacte formaat kan hij worden gebruikt in verschillende projecten waar precieze bewegingscontrole vereist is.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!