12V 5A 60W AU-stekker Geïntegreerde voedingsadapter met dubbele draad (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€14,25
Niet op voorraad The quantity of '12V 5A 60W AU-stekker Geïntegreerde voedingsadapter met dubbele draad (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 5A 60W AU-stekker Geïntegreerde voedingsadapter met dubbele draad is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afname van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten.

Deze voedingsadapter heeft een ingangsspanning van 100-240V AC, waardoor hij wereldwijd bruikbaar is. Met een uitgangsspanning van 12V en een maximale stroomsterkte van 5A kan hij verschillende apparaten van stroom voorzien.

De adapter is voorzien van een AU-stekker, wat betekent dat hij compatibel is met stopcontacten in Australië en Nieuw-Zeeland. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in deze regio's, maar hij kan ook worden gebruikt met een geschikte reisstekker in andere landen.

De voedingsadapter is uitgerust met een dubbele draad, wat betekent dat hij twee apparaten tegelijkertijd kan voeden. Dit is handig als je meerdere elektronische apparaten hebt die dezelfde voedingsspanning en stroomsterkte vereisen.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V
  • Maximale stroomsterkte: 5A
  • Vermogen: 60W
  • Stekkertype: AU
  • Dubbele draad

Met de 12V 5A 60W AU-stekker Geïntegreerde voedingsadapter met dubbele draad ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening voor je elektronische projecten. Bestel nu en profiteer van de voordelen van deze handige voedingsadapter!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!