12V 5A 60W EU-stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€14,25
Niet op voorraad The quantity of '12V 5A 60W EU-stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 5A 60W EU-stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel hobbyisten als professionals.

De technische specificaties van deze voedingsadapter zijn als volgt:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Uitgangsstroom: 5A
  • Vermogen: 60W
  • Stekkertype: EU
  • Draadlengte: Dubbele draad
  • Geïntegreerde beveiligingsfuncties: kortsluiting, overbelasting, overspanning

Met een ingangsspanning van 100-240V AC is deze voedingsadapter geschikt voor gebruik in verschillende landen met een EU-stekker. De uitgangsspanning van 12V DC maakt het mogelijk om verschillende elektronische apparaten van stroom te voorzien, zoals microcontrollers, sensoren, relais en andere componenten.

De dubbele draad zorgt voor een betrouwbare en stabiele stroomtoevoer naar uw elektronische apparaten. Bovendien is deze voedingsadapter voorzien van geïntegreerde beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en overspanning, om uw apparaten te beschermen tegen mogelijke schade.

Of u nu een hobbyist bent die aan elektronica-projecten werkt of een professional die betrouwbare voeding nodig heeft voor commerciële toepassingen, de 12V 5A 60W EU-stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een uitstekende keuze.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!